Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Ταύρος - Οκτώβριος '12






Μηνιαίο memo
Όταν περιμένεις να περάσεις απαρατήρητος από τους γύρω σου και ξαφνικά όλοι και όλα αντιδρούν σε σένα, τότε μάλλον θα πρέπει να συνηθίσεις να είσαι σε ένα constant false alarm. Είναι η υπερευαισθησία η δική σου ή των άλλων που κάνει τις σχέσεις σου ένα αδιάκοπο γαϊτανάκι όπου ο ένας τρέχει μακριά από τον άλλο; Για ποιο λόγο πάντα κάποιος πρέπει να είναι εδώ και κάποιος να είναι ‘αλλού’; Η Αφροδίτη στον οίκο των ερωτικών σου μπορεί να σε βοηθήσει μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, και να σου δείξει την πραγματική σημασία των ερωτικών σου επιδιώξεων και το αληθινό τους πρόσωπο. Και ορμώμενος/η από τη φυσική σου τάση να το ρίχνεις στη δουλειά όταν βρίσκεις τα δύσκολα, προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημά σου και την αξία σου, αυτό το μήνα ‘επεκτείνεις’ τις δραστηριότητές σου. Αναζητάς νέους χορηγούς για το έργο σου ή ανοιχτόμυαλους  ανθρώπους για συνεργάτες και τακτοποιείς οικονομικές εκκρεμότητες. Με άλλα λόγια, αρνείσαι να δεχτείς ότι το όνειρο κάποια στιγμή τελειώνει και ότι οι δυνάμεις σου σε προδίδουν. Ο Άρης στον Τοξότη δίνει ορμή στο όραμά σου και τόλμη στις σχέσεις σου. Μην περάσεις ακόμα στην επίθεση, παρά μόνο αν χρειαστεί. Υπάρχει πάντα η περίπτωση ο Άλλος να προδοθεί από μόνος του. Αν ο μήνας αρχίζει θολά, το τέλος του αναμένεται αποκαλυπτικό.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Δεν έχει σημασία αν θέλεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και να λύσεις τα θέματά σου όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Δεν έχει σημασία αν εσύ θέλεις πάντα να ακολουθείς την φυσική (αργή) ροή των πραγμάτων και να περιμένεις. Δεν έχει σημασία αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος. Γιατί για τα επόμενα τρία χρόνια οι σχέσεις περνάνε από ποιοτικό έλεγχο και δεν ανέχονται καμία παρασπονδία. Τώρα πλέον καθαρίζεις κι εκεί που δεν βλέπει η πεθερά.

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Όσο δύσκολος/η κι αν είσαι με τις αλλαγές, όταν πρόκειται για δουλειά μπορείς να ανεχτείς ακόμα και να σου χαλάσουν την καθημερινή ρουτίνα σου. Ναι, αυτή τη φορά το ενδιαφέρον και η περιέργεια μεγαλώνουν στην εργασία σου, καθώς νέα καθήκοντα και νέα πρόσωπα ρίχνουν λίγο παραπάνω αλατοπίπερο στο καθημερινό μενού. Εσύ απλώς συνέχισε να συνεχίζεις.

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Εσύ μπορεί να διαλαλάς ότι είσαι πιστός, σταθερός, άνθρωπος για σπίτι και έτοιμος για σχέση, και γενικά, αυτό που λέμε, το καλό παιδί. Μήπως όμως αυτό που ξεχνάς είναι να ρωτήσεις αν το αίσθημα είναι αμοιβαίο;… 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου