Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Παρθένος - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
Ο έρωτας και η καλή διάθεση σού χτυπούν την πόρτα αυτό το μήνα καθώς η Αφροδίτη διανύει το ζώδιό σου και μέχρι και οι μικρές ενοχλητικές λεπτομέρειες που σου ‘δίνουν’ στα νεύρα γίνονται γοητευτικές. Βέβαια κι εσύ οφείλεις να χαλαρώσεις με την ανελέητη κριτική σου και να δεις την όμορφη πλευρά των πραγμάτων, και αυτό, πίστεψέ μας, θα δώσει πολλούς πόντους κάλλους και ευγένειας στο προφίλ σου. Μην ξεγελιέσαι όμως, δεν πρόκειται να αλλάξεις χαρακτήρα μέσα σε λίγες μέρες. Τα προβλήματα είναι ακόμα εδώ και το σπίτι και η οικογένειά σου ζητούν από σένα να αναλάβεις τα ηνία και να δώσεις εναλλακτικές λύσεις (Άρης στον 4ο οίκο). Κι αν οι ευθύνες πολλές και οι αλλαγές μεγάλες, φυσικά και μπορείς να τις διαχειριστείς. Αλλά μην ξεχνάς ότι είσαι παιδί του Ερμή, και κάπου πρέπει να διοχετεύσεις όλη αυτή τη νευρικότητα και το θυμό που σου προκαλούν όλοι και όλα όσα σε πιέζουν. Και τι πιο ασφαλές από τον αερόσακο των δικών σου ανθρώπων που σε ξέρουν, σ’ αγαπούν και γι’ αυτό σε ανέχονται, ακόμα και στις πιο κακές σου στιγμές. Είπαμε, όμως, κι εσύ μην παρατραβάς το σκοινί, ε;

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: η τριετία που ξεκινάει θα είναι για σένα μία στροφή στα πνευματικά σου ενδιαφέροντα και στα στάνταρς που έχεις από το στενό σου περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως ενδιαφέρεσαι για σπουδές και εκπαιδεύσεις που προσανατολίζονται μόνο στην καριέρα που ονειρεύεσαι και τίποτα λιγότερο. Όσο για φιλίες και σχέσεις, αν δεν μπορούν να σεβαστούν την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το μέλλον σου, τότε αναγκάζεσαι να αποχωρήσεις.  

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Ακόμα κι αν έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου αυτό το μήνα, αυτό δε σημαίνει ότι θα πλουτίσεις από τη μία μέρα στην άλλη. Ενδέχεται βέβαια να μην αλλάξει η οικονομική σου κατάσταση, απλώς εσύ να ανακάλυψες μία νέα επένδυση ή ένα νέο τρόπο διαχείρισης των εσόδων σου (πόσο Παρθένος πια…). Όπως και να’ χει, μην ξεχνάς ότι ο εσωτερικός πλούτος μετράει περισσότερο.

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: «Είμαστε φτιαγμένοι από το υλικό των ονείρων» λέει ένας στίχος, και κανείς δεν μπορεί να σκοτώσει τις ελπίδες μας για το μέλλον, ακόμα κι αν αυτές φαντάζουν ουτοπικές. Με αυτή την Πανσέληνο, τα όνειρά σου για μία σχέση, μία δουλειά ή μία συνεργασία, μπορεί να ναυαγήσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αρχίζεις να τα ξαναχτίζεις σε στέρεο πια έδαφος. Τόσο απλά. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου