Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Καρκίνος - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
“Τέλος Ο. Χένρι”: λογοτεχνικός όρος που αναφέρεται στο αναπάντεχο και ανατρεπτικό τέλος μίας ιστορίας. Αν έχεις ήδη ζήσει κάτι παρόμοιο, θα ξέρεις πολύ καλά πώς ενώ στις ιστορίες των βιβλίων η εξέλιξη του πρωταγωνιστή, μετά από μία τέτοια εμπειρία, δίνεται λίγες σελίδες παρακάτω, για σένα είναι άγνωστη η συνέχειά σου. Και αυτό είναι που σε τρελαίνει περισσότερο. Δεν ξέρεις αν πρέπει να κάνεις τον/την ανήξερο/η και να αρχίσεις να μαθαίνεις από την αρχή τον εαυτό σου, τους φίλους σου, τον στενό σου περιβάλλον και να επενδύσεις σε γνώσεις (Αφροδίτη στον 3ο οίκο). Ή αν πρέπει να εξερευνήσεις τις αδικίες που έχουν γίνει εις βάρος σου στο χώρο της εργασίας σου, να πατήσεις πόδι, να διεκδικήσεις περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες και να απαιτήσεις καλύτερες εργασιακές συνθήκες (Άρης στον Τοξότη). Ή μήπως τελικά αυτό που σε απασχολεί πραγματικά και πέρα απ’ όλα αυτά είναι πότε θα βρεις έναν καινούργιο έρωτα που θα καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, τόσο ώστε όλα τα παραπάνω να φαίνονται μικρά και ασήμαντα; Ναι, είναι πιθανό και ένα τέτοιο σενάριο αυτό το μήνα, με τον Ερμή να τριγυρνάει ασταμάτητα στον οίκο των ερωτικών σου σχέσεων και των δημιουργικών σου αναζητήσεων. Με άλλα λόγια, καλώς ήρθες στο σύνδρομο των ανήσυχων ανθρώπων.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Η επόμενη τριετία σηματοδοτεί για σένα μία περίοδο όπου οι ερωτικές σου σχέσεις δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται επιδερμικά και παρορμητικά. Τώρα πια δεν σε νοιάζουν μόνο τα ρομαντικά ραντεβού και οι όρκοι αιώνιας αγάπης. Ναι, ωραία όλα αυτά, αλλά τι γίνεται όταν με τον/την σύντροφο και συγκάτοικό σου πρέπει να μοιραστείτε και τους λογαριασμούς και το σιδέρωμα; «Οι σχέσεις είναι μια δοκιμασία», είναι το μήνυμα αυτής της περιόδου και θα πρέπει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, ακόμα κι αν σε προσγειώνει απότομα να βλέπεις τον Άλλο να κοιμάται ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας ταινία.

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Μία ανανεωτική κίνηση στις προσωπικές σου σχέσεις, στο σπίτι και την οικογένεια, δεν σημαίνει πάντα ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στη νέα σελίδα που γυρίζει. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα λαθών και ρίσκου, γιατί ακόμα δεν έχεις αρκετές πληροφορίες για τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι διορθωτικές κινήσεις. Ό,τι λοιπόν αφορά τους ανθρώπους που αποκαλείς «οικογένεια» απαιτεί αλλαγή και διόρθωση. Και πολλή επικοινωνία.

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Αν καταφέρεις να μειώσεις το «θόρυβο» που δημιουργούν γύρω σου όλοι αυτοί οι άνθρωποι που λένε ότι νοιάζονται για σένα, θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους μοιράζεστε ίδια όνειρα και στόχους και μπορείτε να πορευτείτε μαζί. Με άλλα λόγια, φίλοι και δουλειές που έχουν κάποιον πρακτικό σκοπό στη ζωή σου, μένουν. Οι υπόλοιποι, φεύγουν. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου