Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/10/12

Αιγόκερως - Οκτώβριος '12



Μηνιαίο memo
Παράδοξο μεν, αλλά είναι ένα από τα σπάνια φαινόμενα της φύσης, ένας Αιγόκερως να χαλαρώσει και να απολαύσει λίγες στιγμές με κάτι που αγαπά πραγματικά. Αν είσαι, λοιπόν, από εκείνους τους συνειδητοποιημένους Αιγόκερους που έχουν βρει τι είναι αυτό που στ’ αλήθεια επιθυμούν στη ζωή τους, αυτό το μήνα με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου, περνάς μερικό από το χρόνο σου ανοίγοντας φιλοσοφικές συζητήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν, συναντώντας ενδιαφέροντες σε ανθρώπους που σε βγάζουν από τη ρουτίνα, καταστρώνοντας όμορφα σχέδια για το μέλλον σου, βρίσκοντας τον έρωτα σε ασυνήθιστους ανθρώπους. Και η δουλειά; Μα, φυσικά, υπάρχει και αυτή πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ακόμα κι όταν διασκεδάζεις. Μάλιστα εκλύει μέσα της μεγάλη από την ενέργειά σου, αφού με τον Άρη στον πιο κρυφό σου οίκο, νιώθεις ότι ακόμα κι αν χαμογελάς χαριτωμένα στους γύρω σου, θα πρέπει συνεχώς να έχεις το μυαλό σου σε αόρατους εχθρούς. Με τόσους ανθρώπους που γνωρίζεις και εμπλέκεσαι επαγγελματικά με τον Ερμή στον 11ο οίκο, πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχουν και κάποιοι που θα έχουν δόλιο σκοπό και προσωπικό όφελος από τη γνωριμία σας; Φυσικά και θα υπάρχουν, αλλά πέρα από το να υπερασπιστείς τον εαυτό σου όπου χρειαστεί, δεν είναι κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις. Συμπέρασμα: τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, αλλά και τίποτα δεν είναι τόσο τραγικό όσο νομίζεις. Cest la vie. Με τα καλά και τα στραβά της.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
6/10 Είσοδος Κρόνου στον Σκορπιό: Τα προηγούμενα χρόνια πάλεψες πολύ σκληρά και προσπάθησες να αποδείξεις πόσο αφοσιωμένος μπορείς να γίνεις σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου. Η επόμενη τριετία είναι αυτή που θα κρίνει αν θα μπορέσεις να αφομοιωθείς και να σταθείς μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε τους ίδιους επαγγελματικούς στόχους. Με άλλα λόγια, κέρδισες το σπαθί του Λάνσελοτ. Τώρα, θα καταφέρεις να κερδίσεις και μία θέση στους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης;

15/10 Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Και για να μην χαλαρώνεις από τους ρυθμούς σου (αστείο), ο μήνας αυτός σου τάζει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, ανανέωση του στάτους σου και μία ενδιαφέρουσα τροπή στην καριέρα σου. Το αν θα είναι για καλό ή κακό θα το δείξουν οι μέρες μετά τη Νέα Σελήνη. Μη βιαστείς να κρίνεις ή να πάρεις αποφάσεις.

29/10 Πανσέληνος στον Ταύρο: Ό,τι αφήνεις, σε αφήνει. Κι όταν μιλάμε για τον έρωτα, θα πρέπει να αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι οι σχέσεις δεν καλλιεργούνται μόνες τους. Θέλουν (κι αυτές) δουλειά και φροντίδα. Αλλιώς μαραζώνουν. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου