Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Κριός - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Το κυνήγι της γνώσης συνεχίζεται, και μάλιστα με τον Άρη και τον Δία στους οίκους της επικοινωνίας, της κίνησης-μετακίνησης και της μετάδοσης ιδεών, πασχίζεις να βρεις όσους τρόπους μπορείς για να μάθεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει εξυπνότερο, σοφότερο και, στην τελική, ευτυχέστερο. Από την άλλη, η Αφροδίτη στους οίκους των σχέσεων προσπαθεί να κάνει πιο ομαλή την ερωτική σου ζωή, και να μετατρέψει έναν απλό κάκτο σε αλόη. Φυσικά και οι σχέσεις ‘τσιμπάνε΄, πονάνε, ματώνουν, σε φτάνουν στα άκρα, αλλά αν μπορούν μετά να σε επουλώσουν, νιώθεις κάπως καλύτερα. Από τις 6 μέχρι τις 25/11, ο Ερμής ανάδρομος βάζει τρικλοποδιές σε αυτό που λέμε ‘κοινό ταμείο’ και σου εφιστά την προσοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή χρέος έχεις να επιλύσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι αφιερωμένο στις οικονομικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, αφού με τον Άρη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, δεν θα δεχτείς καμία υποχώρηση στα δικά σου θέλω και στις δικές σου αξίες και θα σεβαστείς μόνο όσους σε σέβονται. Αλλά εδώ που τα λέμε ένας Κριός δεν έχει ανάγκη τους άλλους να του βάζουν ένα καρότο μπροστά του και αυτός να τρέχει. Μπορεί και μόνος του –και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία- να θέτει προκλήσεις δύσκολες στον εαυτό του, αλλά ταυτόχρονα και να κατηγορεί την ίδια του τη φύση που πάντα πρέπει να ανοίγει τόσα μέτωπα. Ναι, εδώ μιλάμε για έναν επιδέξιο παίχτη του squash που πρέπει να αποφασίσει αν ο αντίπαλός του είναι ένας τοίχος ή ο εαυτός του.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Με αυτή την Ηλιακή Έκλειψη ξεκινάει ένας κύκλος δύο ετών όπου ενεργοποιείται ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού. Με άλλα λόγια, η προσοχή σου επικεντρώνεται τόσο στην οικονομική όσο και στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Τώρα λοιπόν πρέπει να ισορροπήσεις ανάμεσα στο «νιώθω καλά με τον εαυτό μου» και στο «αρχίζω να εμπιστεύομαι τις σχέσεις μου». Δύσκολο;

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Σμήνη ιδεών βουίζουν μέσα στο κεφάλι σου κι εσύ δεν μπορείς να κατασταλάξεις σε αυτές που σε εκφράζουν πραγματικά. Φταις κι εσύ όμως, αφού επιτρέπεις στον καθένα να σου λέει τη γνώμη του και να σε επηρεάζει ποικιλοτρόπως. Μην γίνεσαι μέτοχος σε αυτό το άσκοπο κουτσομπολιό. Επικεντρώσου στα σημαντικά και δώσε βάση μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που με τις συμβουλές και τις ιδέες τους σε πηγαίνουν λίγο παρακάτω. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου