Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Ταύρος - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Όταν μιλάς για χρήματα και δουλειές, περιγράφεις σκηνικά ραθυμίας και αργόσυρτους ρυθμούς εργασίας που θα κοίμιζαν μέχρι και Δίδυμο. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν ιδέες ή σχέδια, ή ότι δεν βλέπεις μέλλον. Είναι ότι με το Δία ακόμα ανάδρομο νιώθεις πως για να καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλά, να απορρίψεις κάποια, να κάνεις λάθος σε κάμποσα, και τελικά να καταλήξεις με εκείνα που θεωρείς σωστότερα, αφού βέβαια έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου. Κι αυτό σε φοβίζει και σε σταματάει. Στην απέναντι όχθη, όμως, εκεί που δεν είσαι μόνος σου στη μέση του πουθενά, βρίσκονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, οι οποίες απαιτούν χειρουργικούς χειρισμούς και μεγίστη προσοχή. Κρόνος, Αφροδίτη, ανάδρομος Ερμής και Άρης να παρελαύνουν στους οίκους των προσωπικών σου σχέσεων: σκηνικό το οποίο ισοδυναμεί με συγκινήσεις και ένταση που σε στέλνουν κατευθείαν στα Όσκαρ. Ειδικά λόγω του ανάδρομου Ερμή 6-25/11 μην παρασύρεις και μην παρασυρθείς από όρκους αιώνιας αγάπης και εξομολογήσεις που σπαράζουν καρδιές, ειδικά αν προέρχονται από προηγούμενες αγάπες. Αυτή τη φορά πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν θα παίξουν με τα αισθήματά σου και να συγκρατηθείς, ακόμα κι αν μέσα σου ένας χείμαρρος πάθους και έρωτα θέλει να ξεχυθεί προς τα έξω.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Με αυτή την Ηλιακή Έκλειψη δίνεται η εκκίνηση για μία σειρά από αλλαγές και δράσεις που θα λάβουν χώρα στον δικό σου άξονα, αυτόν του Ταύρου-Σκορπιού. Μέσα σε αυτή τη διετία, λοιπόν, καλείσαι να βρεις τι είναι αυτό που σε κρατάει από το να ανοιχτείς στον Άλλο και τι είναι αυτό που δε σε αφήνει να ρίξεις φως στις σκοτεινές πλευρές των σχέσεών σου και να τις απογειώσεις, χωρίς όμως να χάσεις το Εγώ σου.

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Όσους ευφάνταστους τρόπους κι αν σκεφτείς για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, πάντα κάτι θα γίνεται και τα πράγματα θα παίρνουν άλλη τροπή. Οι ιδέες πολλές, αλλά εσύ πρέπει να βρεις την πιο κερδοφόρα. Όχι, μην αρχίζεις πάλι να κατηγορείς τους άλλους, τη ζωή, τη μοίρα, για τα χρέη που σε πνίγουν και την κακή διαχείριση. Μας φτάνει ένας Οιδίποδας στην Ιστορία με τα «δεν ξέρω, δεν φταίω, ο άλλος ξεκίνησε πρώτος», δεν χρειαζόμαστε κι άλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου