Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Ζυγός - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, βρίσκεται για όλο το μήνα στις αγκαλιές του ζωδίου σου και εσύ νιώθεις τη δύναμη της αγάπης να ρέει άφθονη μέσα στο αίμα σου. Φυσικά και λάμπεις ολόκληρος/-η αυτό το μήνα, και αυτό σε βοηθάει να μην επηρεάζεσαι από αρνητικές σκέψεις, αλλά και ούτε από τη σκέψη της αγάπης που πρέπει να έρθει ως ανταπόδοση. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι με την αυτοπεποίθησή σου να φτάνει στα ύψη, σου είναι ακόμα πιο εύκολο να κατακτήσεις στόχους, επαγγελματικούς και ερωτικούς. Και ο Άρης σε Τοξότη και Αιγόκερω θα ενισχύσει την κάθε σου προσπάθεια με λίγη παραπάνω πειθώ, πείσμα και επιμονή. Τι άλλο θες; Όμως, ο ανάδρομος Ερμής για τρεις εβδομάδες (6-25/11) βάζει ένα μικρό φρένο σε αυτή την ξέφρενη πορεία σου προς τη διακυβέρνηση του σύμπαντος: οι οικονομικές συναλλαγές σου ενδέχεται να κρύβουν ψιλά γράμματα με ύποπτους όρους και οι αγορές σου να γίνονται υπό την επιρροή συναισθηματικών παρορμήσεων. Ό,τι από τα δύο κι αν συμβεί, οφείλεις να θυμάσαι ότι οικονομική ακεραιότητα και συναισθηματική ασφάλεια είναι πολλές φορές έννοιες αλληλοεξαρτώμενες, ειδικά για έναν Ζυγό που θέλει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή του ατσαλάκωτα. Προσέχουμε για να έχουμε, λοιπόν.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Με αυτή την έκλειψη ξεκινάει ένας νέος κύκλος ενεργοποίησης του άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που σε κάνει για τα επόμενα δύο χρόνια να νιώθεις σαν αμήχανος τζογαδόρος: πότε κερδίζεις στα χαρτιά/χρήματα, πότε στην αγάπη. Και γιατί να μην μπορείς να κερδίζεις και στα δύο; Ίσως γιατί πρέπει να μάθεις τι από τα δύο έχει περισσότερη σημασία για σένα. Ή για να μάθεις πώς ό,τι αποκτάς δεν θα είναι ποτέ δεδομένο.

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Με αυτή την έκλειψη νιώθεις ότι παρόλο που δεν επιτρέπεις σε κανέναν να παίζει παιχνίδια με το μυαλό σου και με το μέλλον σου, κάποιοι προσπαθούν να σαμποτάρουν την πορεία σου προς την επιτυχία. Εξοπλίσου με γνώσεις, σπουδές, ταξίδια και όνειρα, και άσε τους στενόμυαλους να προσπαθούν να χωρέσουν μέσα σε συμβατικές καθημερινότητες. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου