Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Παρθένος - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις κάτι δύσκολο είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με κάτι δυσκολότερο. Όταν ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας επιστρέφουν σε ορθή πορεία στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καταλαβαίνεις ότι για να μπορέσεις να αποκτήσεις τη σχέση των ονείρων σου θα πρέπει να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με αντικειμενικές δυσκολίες αλλά και υποκειμενικές αδυναμίες και να τις ξεπεράσεις. Όλα είναι εφικτά, φτάνει να προσπαθήσεις. Το θέμα είναι ότι αυτό το μήνα οι προσωπικοί πλανήτες συνθέτουν ένα περίεργο σκηνικό για σένα: η Αφροδίτη στο Ζυγό και στον 2ο οίκο σου σε δελεάζει να ασχοληθείς με πιο επιφανειακά θέματα και να περάσεις καλά, να ξοδέψεις και να ξοδευτείς. Ο Άρης στον Τοξότη ανάβει τα αίματα με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους που θέλεις να καταπίνεις τα ηρεμιστικά δυο δυο ή να παίρνεις τους δρόμους κάθε τρεις και λίγο προκειμένου να συνέλθεις. Και, last but not least, ο ανάδρομος Ερμής (κυβερνήτης του ζωδίου σου) κάνει τα θέματα της επικοινωνίας και της μετακίνησής σου να μοιάζουν με το γεφύρι της Άρτας, που θα θέλεις να κλειστείς μέσα στο σπίτι και να ξαναβγείς μετά τις 25 του μήνα. Εντάξει, μην φτάνεις σε ακραίες λύσεις. Οι σχέσεις ποτέ δεν ήταν εύκολες κι εσύ είσαι από εκείνους που πάντα σε έλκυαν τα δύσκολα. Και που πάντα κάνεις τους άλλους να σε θαυμάζουν επειδή τα καταφέρνεις σε αυτά.  

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Με αυτή την ηλιακή έκλειψη ξεκινάει μία διετής περίοδος όπου ενεργοποιείται ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού, και μαζί με αυτό ενεργοποιούνται υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου αλλά και του πνευματικού σου επιπέδου. Μην πέσεις στην τυπική παγίδα ενός Παρθένου και πιστέψεις ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν σε αυτή την νέα πορεία σου. Θυμήσου, άλλο αυτάρκης, άλλο ανεξάρτητος.

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Επαγγελματικών ανησυχιών συνέχεια. Έτσι νιώθεις όταν βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο στην καριέρα σου και θέλεις να καταλάβεις αν ο δρόμος που έχεις επιλέξει είναι ο σωστός ή όχι. Το γεγονός ότι δεν σε βοηθάει και τόσο ο επαγγελματικός σου περίγυρος να κατασταλλάξεις, δεν θα πρέπει να σε απογοητεύει. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο και ευκαιρίες. Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να επιλέξεις τώρα. Σύντομα, όμως.



(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου