Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Ιχθύες - Νοέμβριος '12




Μηνιαίο memo
Αν όταν ήσουν μικρός/-ή φανταζόσουν ότι ο κόσμος εξαφανιζόταν αν έκλεινες τα μάτια, μάλλον αυτό θα ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Όμως, τώρα το να παίζεις κρυφτό με την αλήθεια δεν είναι πια τόσο διασκεδαστικό. Αντιθέτως, μπορεί να σου δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξή σου ή να μπερδέψει τα σχέδιά σου, ειδικά μέσα σε μία περίοδο ανάδρομου Ερμή (6-25/11), όπου όλα επιζητούν μία επιπλέον προσοχή στις λεπτομέρειες και μία εξτρά δόση ρεαλισμού. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, ιδέες για σεμινάρια και σπουδές, τάσεις φυγής και απόδρασης έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά για να μην επενδύσεις σε λάθος επιλογή, θα πρέπει πρώτα να εξετάσεις κάθε παράμετρο των παραπάνω με προσοχή. Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που κρίνονται πολλά για το προσωπικό και επαγγελματικό σου μέλλον και για το λόγο αυτό θα πρέπει να απορροφήσεις τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη απ’ ότι σχεδιάζεις. Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου είναι σε θέση να σου υποσχεθεί προς το παρόν υποστήριξη από συντρόφους, συνεργάτες και οικονομικούς εγγυητές, ενώ με τον Άρη  από τον οίκο της καριέρας είναι σχεδόν σίγουρο πώς για ό,τι εκπαιδεύεσαι ή παλεύεις σήμερα, είναι για το καλό της σταδιοδρομίας σου αύριο. Μην το βάζεις κάτω, ακόμα κι αν μέσα στο περιβάλλον σου έχεις να κάνεις με στυγνούς εκτελεστές ή με κακούς λύκους. Δεν χρειάζεται να σου αναφέρω την πληθώρα των παραμυθιών που ο αδύναμος/ καλός/ αθώος τα βάζει με τον κακό και τον νικάει. Εσύ τα ξέρεις καλύτερα.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Με αυτή την ηλιακή έκλειψη δίνεται για τα επόμενα δύο χρόνια περισσότερη έμφαση στα θέματα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Δηλαδή σε θέματα που αφορούν την πνευματική σου εξέλιξη και τη σύνδεση των γνώσεων και δεξιοτήτων που έχεις και μαθαίνεις τώρα με την μελλοντική σταδιοδρομία και πορεία σου. Με άλλο λόγια, ό,τι μάθεις και ό,τι κερδίσεις τώρα, θα το πουλήσεις αύριο. Διπλά κερδισμένος δηλαδή.

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Είναι η δυναμική της οικογένειας που σε χτυπάει σαν τσουνάμι αυτή την περίοδο και σε πλημμυρίζει με συναισθήματα απογοήτευσης, θλίψης, αγανάκτησης, μετάνοιας, θυμού, ή οτιδήποτε άλλο υποδηλώνει ότι μία κατάσταση με τους στενούς σου ανθρώπους έχει φτάσει σε τέλμα και πρέπει να αλλάξει. Και αφού αντέξεις και διαχειριστείς  την αλλαγή, τότε θα δεις και τα καλά που φέρνει μαζί της. 


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου