Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Δίδυμοι - Νοέμβριος '12

Μηνιαίο memo
Αληθινή ιστορία: ένα μικρό κοριτσάκι πηγαίνει για πρώτη φορά μπαλέτο. Εκεί είναι η μικρότερη σε ηλικία μαθήτρια, και γι’ αυτό όλοι την προσέχουν. Όταν γυρίζει σπίτι, λέει στη μαμά της: ‘Μαμά, τι ωραίο που είναι να είμαι η πιο μεγάλη στην τάξη μου!’. Μήπως κι εσύ ζεις κάτι ανάλογο; Από τα μέσα του μήνα, Ποσειδώνας και Χείρωνας επιστρέφουν σε ορθή πορεία στον πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου, και αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που φαίνεσαι. Ως αντίδοτο, η αστρολόγος σου θα σου πρότεινες να δεις την καριέρα σου ως μία πραγματικότητα που απαιτεί ρεαλιστικές λύσεις, όχι ως μία συρραφή φαντασιώσεων, όπου δεν ξέρεις τι αποφάσεις να πάρεις και τα αφήνεις όλα στη μοίρα τους. Ναι, μπορεί να μην ξέρεις σε τι θέλεις να σταδιοδρομήσεις, αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις. Μην ξεχνάς ότι είσαι Δίδυμος και ότι ποτέ δεν θα κάνεις μόνο ένα πράγμα, αυτό που το πας; Στα τρέχοντα τώρα: ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει για τελευταία φορά φέτος ανάδρομος και μάλιστα στο απέναντι ζώδιό σου, κάνοντας ακόμα μια φορά τις σχέσεις να μοιάζουν με σβούρα, που κάποιος γυρίζει και κάποιος ζαλίζεται, και που στο τέλος κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε. Δώσε χρόνο στους συντρόφους και τους συνεργάτες σου να σου εξηγήσουν αυτό που θέλουν από σένα και μην εκβιάσεις αποφάσεις. Μην πεις κάτι που μετά θα θες σαν τρελός/-η να πάρεις πίσω. Και όταν εφευρεθεί η χρονομηχανή, θα σε ενημερώσουμε.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Δεν σου έφτανε ο Κρόνος, ενεργοποιείται τώρα και μία σειρά εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που κάνει την καθημερινότητά σου ένα κουβάρι που πρέπει να βρεις την άκρη του. Πώς θα χειριστείς τις υποχρεώσεις που γίνονται αγγαρείες; Πώς θα διώξεις ευθύνες που έχεις επωμιστεί για χάρη άλλων; Πότε θα πάρεις σοβαρά επιτέλους την υγεία σου; Ένα-ένα να απαντώνται τα ερωτήματα αυτά, παρακαλώ.

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Όταν μία έκλειψη –και μάλιστα σεληνιακή- συμβαίνει στο ζώδιό σου, αυτό σημαίνει ότι όσο Ζεν τύπος και να είσαι, όσο διαλογισμό και να έχεις κάνει, όσα χαλαρωτικά αφεψήματα κι αν πιεις, ο κόσμος σου θα ταραχτεί συθέμελα και θα πρέπει να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Ακόμα κι αν οι σχέσεις πολλές φορές απογοητεύουν, για σκέψου κι αυτό: μήπως το να ζεις μόνος είναι ακόμα πιο δύσκολο;

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου