Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Σκορπιός - Νοέμβριος '12



Μηνιαίο memo
Give me a reason to love you, λέει το άσμα, κι εσύ ζητάς συνεχώς απτές αποδείξεις προκειμένου να εμπιστευτείς τους άλλους. Όμως αυτό το μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου μάλλον η πίεση για συναισθηματικά εχέγγυα είναι ανάλογη της έλλειψης επικοινωνίας που νιώθεις με τους άλλους και της αδυναμίας σου να συντονιστείς μαζί τους. Και για να το πω με απλά λόγια, δεν ξέρεις τι θες, ούτε και πώς να το ζητήσεις. Και με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου η ανοχή σου μπορεί να υπερβεί τα όρια ενός σκληροπυρηνικού Σκορπιού: θέλεις αγάπη, φροντίδα, συντροφικότητα, και είσαι αποφασισμένος/-η να κάνεις οποιαδήποτε θυσία για να τα έχεις αυτά. Ακόμα και να πιστέψεις στα λόγια κάποιου/-ας που κάποτε σε πλήγωσε ή σε ανθρώπους που κρύβουν τις εγωιστικές τους προθέσεις πίσω από λόγια που καίγεσαι να ακούσεις. Ω ναι, η παγίδα είναι μεγάλη, αλλά η εμπειρία ενός Σκορπιού σε θέματα καρδιάς πρέπει να νικήσει τους επίδοξους επηρμένους Δον Κιχώτες. Ασπίδα προστασίας: ο Άρης στον 2ο οίκο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θωρακίζει την αυτοπεποίθησή σου και δεν σε αφήνει να ‘πέσεις’ ψυχολογικά για ψύλλου πήδημα.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Η έκλειψη αυτή ανοίγει έναν διετή κύκλο ενεργοποίησης του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και θίγει όλα τα κακώς κείμενα των προσωπικών σου επιλογών. Για να κάνεις μία νέα αρχή, πρέπει να βρεις τι πραγματικά επιθυμείς από τον εαυτό σου. Προσοχή-ανάπαυση, Εγώ-οι Άλλοι, μαζί-μόνος. Η τραμπάλα συνεχίζεται μέχρι να διαλέξεις. 

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Κάποια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις ξανά τον κύκλο σου, να κάνεις νέους φίλους, να παινευτείς για τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, να πετύχεις τα μελλοντικά σου όνειρα. Κάποια στιγμή. Γιατί τώρα αυτό που σε πληγώνει είναι όλα εκείνα που έχασες. Και ξέρεις ότι παλιούς φίλους αποκτάς μόνο μια φορά. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου