Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/11/12

Υδροχόος - Νοέμβριος '12


Μηνιαίο memo
Η μαγική στιγμή όπου βλέπεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται είναι κοντά. Και μάλιστα με την Αφροδίτη στον οίκο των φιλοδοξιών και επεκτατικών σου τάσεων σε κατακλύζει μία ανεξήγητη αισιοδοξία ότι μπορείς να πετύχεις ακόμα περισσότερα, να εξελιχθείς κι άλλο και πως ό,τι ξεκίνησες θα ευοδωθεί και θα αποδώσει σύντομα καρπούς. Όσο όμως κι αν σε ‘παίρνει’ να σχεδιάζεις, να οργανώνεις, να συντονίζεις τις επόμενες κινήσεις σου, άλλο τόσο επίφοβο είναι να υπογράφεις και να ξεκινάς καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες ή αλλαγές σταδιοδρομίας. Ναι, καλά κατάλαβες, μιλάμε για τον ανάδρομο Ερμή (6-25/11) στον οίκο της δημόσιας εικόνας σου, και αυτό σημαίνει ότι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί σου λαμβάνουν διπλά ή θολά μηνύματα για τις προθέσεις σου. Και όταν αυτό συμβαίνει και τούμπαλιν, καταλαβαίνεις πόσες παρεξηγήσεις μπορεί να γίνουν και σε πόσες παγίδες καριέρας μπορεί να πέσεις. Μία από αυτές θα είναι και η τάση σου για ‘αρχηγιλίκια’ και για παρορμητικές αποφάσεις, καθώς βιάζεσαι να ολοκληρώσεις και να προχωρήσεις στο επόμενο σχέδιο/project. Μία άλλη παγίδα θα ήταν να ανακατέψεις (ως συνήθως) τα επαγγελματικά με τα ερωτικά, και να πειραματίζεσαι με επικίνδυνους συνδυασμούς. Προς το παρόν, πίστευε και μη, ερεύνα, κράτα αποστάσεις, συγκρατήσου, και μετά το διάστημα του ανάδρομου, ξανασυζητάς για τη σοβαρότητα των προτάσεων που σου έγιναν και για την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών σου.  Ως γνήσιος Υδροχόος, είναι πολύ πιθανό η τελική έκβαση να είναι πιο ανατρεπτική απ’ ότι φανταζόμαστε.

Και να μην ξεχάσω επίσης…
13/11 Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό: Με αυτή την ηλιακή έκλειψη ενεργοποιείται για την επόμενη διετία ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού, όπου σβήνεις όλες τις προηγούμενες εκκρεμότητες και ανοίγεις καινούργιους λογαριασμούς με επαγγελματικούς συνεργάτες και σχέδια σταδιοδρομίας. Ό,τι έχεις χτίσει μέχρι στιγμής, ολοκληρώνεται ως οικοδόμημα και τώρα μπορείς να το λειτουργήσεις και να το απολαύσεις. Οι φιλόδοξες μάχες σου εν τέλει αποδίδουν! 

28/11 Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους: Ένας συνεχής αγώνας για τα επαγγελματικά σου, δεν είναι ποτέ αρκετά ικανοποιητικός αν δεν συνοδεύεται και από μία παράλληλη ερωτική περιπέτεια. Και όταν λέμε ‘περιπέτεια’, εννοούμε τόσο να μπαίνεις σε σχέσεις που σε ιντριγκάρουν, όσο και να βγαίνεις από εκείνες που σε καταπιέζουν. Ένας Υδροχόος μπορεί να διαχειριστεί καλά έναν χωρισμό. Αυτό που δεν μπορεί όμως πολλές φορές να διαχειριστεί είναι η διαφορά του «Θέλω να φύγω» από το «Πρέπει να φύγω». 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου