Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/12/12

Αιγόκερως - Δεκέμβριος '12


Μηνιαίο memo

Ο μήνας συνεχίζει να έχει άρωμα πυρηνικής έκρηξης (που έγινε ή πρόκειται να γίνει σύντομα) καθώς Άρης και Πλούτωνας παραμένουν στο ζώδιό σου και εκλύουν προς το μέρος σου τόνους ενέργειας την οποία εξαπολύεις προς όλες τις κατευθύνσεις που κρίνεις εσύ ό,τι χρειάζονται εκ βαθέων αναμόρφωση. Και όταν ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή πορεία στις 13/12 στον Κριό, μην περιμένεις τίποτα λιγότερο από επαναστατικές τάσεις και padiera rosa μέσα στην προσωπική σου ζωή και στο στενό σου κύκλο. Φυσικά, για μερικούς/ες Αιγόκερους οι εξελίξεις μπορεί να προλάβουν τις επιθυμίες τους, κι έτσι σχέσεις, συνεργασίες και στόχοι να κλείσουν τον κύκλο τους ξαφνικά χωρίς καμία ειδοποίηση. Το πρώτο μισό του μήνα η χείρα βοηθείας σου λέγεται Ερμής και Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου: φίλοι και συνεργάτες σε στηρίζουν ηθικά-ψυχικά-οικονομικά και κάνουν το μέλλον σου να φαίνεται πιο ευοίωνο και υποσχόμενο. Μία από τις ανακαλύψεις των ημερών (ναι, για έναν/μια Αιγόκερω είναι ανακάλυψη αυτό) είναι η διττή φύση του έρωτα, αυτή που μπορεί να μετατρέψει έναν φίλο/μία φίλη σε ερωτικό σύντροφο, και το αντίστροφο.
Και μετά από όλα αυτά ώρα για ηρεμία! Το δεύτερο μισό του μήνα είναι αφιερωμένο στην αναθεώρηση. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να περπατάς για πολύ ακόμα μέσα στις νάρκες. Έχεις τη δύναμη να αντικαταστήσεις σχέσεις πεθαμένες με σχέσεις γόνιμες, και εργασίες που σου κάνουν καθημερινή αφαίμαξη με καριέρες που βασίζονται στη δημιουργικότητα και την πραγματική σου αξία. Πώς; Με πλάνο και οργάνωση, φυσικά. Αλλά και με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, κόντρα στο ρεύμα και στη φύση σου.

Και να μην ξεχάσω επίσης…

13/12 Νέα Σελήνη στον Τοξότη (21η μοίρα): Μία νέα ιδέα γεννιέται μέσα σου. Και ακόμα κι αν δεν είσαι έτοιμος να τη μοιραστείς με τους άλλους ή να την υλοποιήσεις, νιώθεις πώς μπορείς να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας ψυχολογικά οτιδήποτε παρουσιαστεί στη ζωή σου. Ναι, μία τέτοια εσωτερική δύναμη είναι αξιοθαύμαστη σε έναν Αιγόκερω όπου ακόμα και ο εαυτός του είναι πάντα ανταγωνιστής του.

28/12 Πανσέληνος στον Καρκίνο (7η μοίρα): Κάθε λεπτό που περνάει στενεύει ακόμα πιο πολύ ο κλοιός που περιβάλλει εσένα και τον/την Άλλο/η. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα χωρισμός ή απώλεια. Σημαίνει όμως ότι όσο κι αν αποφεύγατε μέχρι τώρα τις ευθύνες σας, ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να αναμετρηθείτε και να εκτιμήσετε το μέλλον της σχέσης σας. Η χρονιά δεν μπορεί να λήξει με ισοπαλία. Αργά ή γρήγορα όμως το παιχνίδι θα γυρίσει υπέρ σου.

New Year’s Resolutions!

(1) Εγώ έχω σημασία! Να φροντίσω την υγεία σου, να υιοθετήσω έναν πιο υγιεινό και αγνό τρόπο ζωής, να σκεφτώ τις εναλλακτικές θεραπείες, να αποβάλλω το άγχος μου, να ισορροπήσω πνεύμα και ψυχή, να ασκούμαι περισσότερο.
(2) Να γίνω ομαδικός/η! Να προσπαθήσω για καλύτερες σχέσεις μέσα στο γραφείο μου, να εκτιμήσω τους συναδέλφους μου.
(3) Να λέω πιο συχνά «Ναι» στις προκλήσεις! Να διευρύνω τις επαγγελματικές μου γνώσεις, να δεχτώ ευκαιρίες που μπορεί να με εξελίξουν.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

ΚΡΙΟΣ          ΤΑΥΡΟΣ          ΔΙΔΥΜΟΙ          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          ΛΕΩΝ          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          ΖΥΓΟΣ          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          ΤΟΞΟΤΗΣ          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου