Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

1/12/12

Σκορπιός - Δεκέμβριος '12



Μηνιαίο memo

Όταν μία βαθιά συναισθηματική φύση όπως ένας/μια Σκορπιός, προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο, πιο τυπικό, επιφανειακό, ψυχρό και ορθολογιστικό, τότε, ναι, καταλαβαίνεις γιατί έχουν οργιάσει τα σενάρια για το τέλος του κόσμου. Φυσικά και μιλάμε για τον Κρόνο στο ζώδιο σου ξανά,. Αυτή τη δύναμη που σε ωθεί να πειθαρχήσεις πάνω στα συναισθήματά σου και να οριοθετήσεις τις σχέσεις σου. Τι θα έλεγες όμως να γλυκάνεις για λίγο τα αυστηρά σου κριτήρια τώρα που η Αφροδίτη και ο Ερμής θα διανύουν το ζώδιό σου για το πρώτο μισό του μήνα, θα σε γεμίσουν με γλυκά λόγια και πολύ σεξαπίλ, και θα κάνουν τις σχέσεις σου λίγο πιο ομαλές απ’ ότι προσδοκούσες; Ναι, είναι μία καλή περίοδος για να ανανεωθείς και να ανταμείψεις τον εαυτό σου με διασκέδαση και γνωριμίες. Αυτές οι ουσιαστικές βραδιές με φίλους και οι ερωτικές στιγμές με τον/την σύντροφο είναι που μένουν όταν η μέρα τελειώνει και ο απολογισμός αρχίζει.
Και όταν το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ερμής και Αφροδίτη ταξιδεύουν στον Τοξότη, είναι μία καλή αφορμή για σπατάλες που αφορούν ταξίδια, γνώσεις, βιβλία, δώρα, πολιτισμό και τέχνη. Αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, είναι ώρα να πάρεις απόφαση αν θα το αξιοποιήσεις ή θα το αφήσεις να σκονίζεται. Πού ξέρεις, μπορεί να είναι μία νέα πηγή εσόδων σου ή κάτι που θα τονώνει το ηθικό σου κάθε φορά που κάποιος άλλος (πάντα θα υπάρχουν καλοθελήτες, το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα μας) θα δοκιμάζει τις αντοχές σου.

Και να μην ξεχάσω επίσης…

13/12 Νέα Σελήνη στον Τοξότη (21η μοίρα): Λίγο πριν μπει η νέα χρονιά, μία νέα οικονομική κατάσταση δημιουργείται στη ζωή σου. Είτε μία μεγάλη αγορά μπαίνει στη λίστα σου, είτε μία νέα οικονομική συνεργασία σου υπόσχεται αύξηση των εσόδων σου. Για να είσαι καλυμμένος/η πάντως για παν ενδεχόμενο, μην απορρίψεις κάποια πρόταση μόνο και μόνο επειδή είσαι «μια χαρά» τώρα. Σε εποχή Κρόνου, σήμερα έχεις, αύριο δεν έχεις (δουλειά, χρήματα, ασφάλεια)! Μην ξεχνιόμαστε.

28/12 Πανσέληνος στον Καρκίνο (7η μοίρα): Η χρονιά κλείνει με έναν δυναμικό τρόπο δίνοντας πνοή στα επαγγελματικά σου όνειρα και νόημα στην καθημερινότητά σου. Δεν μπορείς με τίποτα να μείνεις εγκλωβισμένος/η μέσα σε εργασιακά αδιέξοδα και σε δουλειές που δεν σου ταιριάζουν. Η σύγκρουση αναπόφευκτη. Ή θα κυνηγήσεις το όνειρό σου ακόμα και έξω από τα στενά όρια της ζώνης ασφαλείας σου ή κάποιο χέρι θα σε σπρώξει με βία έξω από αυτήν. It’s your choice.

New Year’s Resolutions!

(1) Σχέσεις απόλυτης ισότητας! Να στηρίξω ανθρώπους που ζω μαζί τους, με όποιο τρόπο (συναισθηματικό ή οικονομικό), να δεχτώ την οικονομική βοήθεια των αγαπημένων μου, να χειριστώ σοφότερα τα κοινά μας αποκτήματα και έσοδα.
(2) Έρωτας = Ειρήνη! Να μην προσπαθήσω να κυριαρχήσω πάνω στο/στη σύντροφό μου, αλλά να προσπαθήσω να μεταμορφώσω τη σχέση μας με έναν ευεργετικό τρόπο.
(3) Pay me the money or else…! Nα επαναπροσδιορίσω τις συνεργασίες μου!

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα) 

ΚΡΙΟΣ          ΤΑΥΡΟΣ          ΔΙΔΥΜΟΙ          ΚΑΡΚΙΝΟΣ          ΛΕΩΝ          ΠΑΡΘΕΝΟΣ          ΖΥΓΟΣ          ΣΚΟΡΠΙΟΣ          ΤΟΞΟΤΗΣ          ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ          ΥΔΡΟΧΟΟΣ          ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου