Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Καρκίνος - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους ρομαντικούς Καρκίνους μας που όταν θέλουν κάποιον/-α, τον/την θέλουν ΤΩΡΑ και γι’ αυτό μας αρέσουν! Είθε η νέα χρόνια να σας δώσει εκείνον/-η που θα ζεστάνει την τρυφερή καρδιά σας!

Ο μήνας αρχίζει με… Ερμή, Ήλιο, Πλούτωνα στο απέναντι ζώδιό σου, τον Αιγόκερω, και μάλιστα σε σύνοδο, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα από τις σχέσεις σου αντλείς για άλλη μια φορά δύναμη και ενέργεια. Ναι, είναι η παρουσία του/της Άλλου/-ης που σου δίνει κίνητρο για να βελτιώσεις τις σχέσεις σας. Όταν είσαι μαζί του/της, δεν φοβάσαι τίποτα, αλλά πάνω απ’ όλα, δεν φοβάσαι να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και της δικής σου ζωής και να τους κυνηγήσεις. Με Άρη και Ουρανό σε αμοιβαία υποδοχή (δηλ. σε Υδροχόο και Κριό αντίστοιχα), προσπαθείς να διευθετήσεις με έναν πιο ορθολογιστικό τρόπο τα οικονομικά και επαγγελματικά σου, χωρίς να χάνεις την ορμή σου για νέα πράγματα και νέα ξεκινήματα. Μάλλον ήρθε ο καιρός όπου θα πρέπει να δεις την καριέρα σου, όχι απλά ως μέσο επιβίωσης, αλλά ως το μέσο για την εξέλιξή σου σε ένα δεύτερο επίπεδο, πιο ουσιαστικό και εσωτερικό.

Συνεχίζει με… μία γενναία απόφαση που αφορά τις σχέσεις σου. Ναι, είναι η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (11/1) κι εσύ νιώθεις έτοιμος/-η να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να προχωρήσεις είτε με τον νέο άνθρωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου, είτε με αυτόν που εδώ και καιρό μοιράζεστε τα ίδια όνειρα. Μα στ’ αλήθεια άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά του Άλλου; Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Ίσως είναι και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που κάνει τα εμπόδια να φαίνονται λιγότερο απειλητικά. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά τώρα είναι η δική σου θέληση να υπερασπιστείς τον άνθρωπο και τη σχέση που επέλεξες να έχεις μαζί του. Και είναι μεγάλη η διαφορά, πίστεψέ με.

Και τελειώνει με… αισιόδοξη διάθεση και δημιουργικότητα. Όταν αποφασίσεις να αποκλείσεις από τη ζωή σου τους φοβικούς και αρνητικούς ανθρώπους, τότε θα μπορέσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου καλύτερα, να μην φοβηθείς τις αλλαγές στη ζωή σου, να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου και με το παρελθόν σου, να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις νέα σχέδια. (Μόνο με την Πανσέληνο στο Λέοντα στο 2ο οίκο σου, φρόντισε να θέσεις τις σωστές οικονομικές βάσεις για τα σχέδια αυτά.) Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Διδύμους (από τις 30/1) και σε προετοιμάζει για τις εξελίξεις που θα λάβουν μέρος στη ζωή σου το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Μέχρι τότε, αναρρώνεις από προηγούμενες πληγές, φροντίζεις την ψυχή και το σώμα σου με ευλάβεια, και μοιράζεις απλόχερα χαμόγελα, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια στους ανθρώπους σου. Να δεις που θα σου επιστραφούν σύντομα και με τόκο. 


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου