Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Δίδυμοι - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους επικοινωνιακούς Διδύμους μας που τρέφουν ακατάπαυστα το μυαλό μας! Είθε η νέα χρόνια να σας μοιράσει απλόχερα νέες γνώσεις, ταξίδια και γνωριμίες!

Ο μήνας αρχίζει με… τους οίκους των σχέσεών σου πλήρως ενεργοποιημένους. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και σε καλεί να δεις με ανοιχτό μυαλό και βλέμμα τις ερωτικές σου σχέσεις ή τους υποψήφιους επαγγελματικούς σου συνεργάτες, αφού μέσα από τους ανθρώπους αυτούς θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες εξέλιξής σου. Καθόλου άσχημα για ξεκίνημα χρονιάς. Ταυτόχρονα, Ερμής, Πλούτωνας και Ήλιος συνεδριάζουν μέσα στον 8ο οίκο σου και σύμφωνα με το πόρισμά τους, πρέπει να παραμείνεις ευέλικτος αλλά και εξαιρετικά προσεκτικός στο τι μοιράζεσαι και με ποιον. Είτε είναι πληροφορίες (μπορεί και μυστικές), είτε χρήματα, είτε συναισθήματα, θα πρέπει γι’ αυτό το μήνα να τα διαχειριστείς όλα αυτά με μεγάλη σοβαρότητα και μέτρο, αν δεν θέλεις να χαρακτηριστείς ως προϊόν που «εξαντλήθηκε πριν καν κυκλοφορήσει». Με άλλα λόγια, ναι, πρέπει να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά ενός ανθρώπου πριν του δώσεις την καρδιά σου, όσο σκληρό κι αν σου ακούγεται αυτό.

Συνεχίζει με… Νέα Σελήνη (11/1) στον Αιγόκερω, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι σου δίνεται μία νέα ευκαιρία επαναδιαπραγμάτευσης των όρων με τους οποίους δέχεσαι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με τους άλλους. Το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη της σχέσης σας ή η αχίλλειος πτέρνα σας; Πόσον ανταγωνισμό και πόσες υποχωρήσεις μπορεί να αντέξει ο καθένας σας, μέχρι να λυγίσετε; Αυτό το μήνα πρέπει να λύσεις θέματα σαν και αυτά, για να μπορέσεις να απελευθερωθείς από όποια ανελαστικά «πρέπει» σε βαραίνουν και σε πληγώνουν κάθε τόσο. Με την είσοδο και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μπαίνεις στον πειρασμό να λύσεις όλες τις οικονομικές σου εκκρεμότητες (και καλά θα κάνεις). Όμως, μην ξεχνάς ότι μέσα στις σχέσεις υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μοιράζονται και που τις κάνουν να αξίζουν.

Και τελειώνει με… επιλογές, πολλές επιλογές. Το μυαλό σου πάει να σπάσει από τις ιδέες και την εφευρετικότητα, καθώς ανακαλύπτεις συνεχώς νέες διεξόδους με τις οποίες μπορείς να κυνηγήσεις ένα καλύτερο (επαγγελματικό) αύριο. Η πιθανότητα σπουδών σε δελεάζει, το ίδιο και τα ταξίδια. Η Πανσέληνος στο Λέοντα (27/1) δεν μπορεί να σου υποσχεθεί τίποτα αν εσύ απλώς επιμένεις σε έναν τρόπο σκέψης και ζωής. Πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον, να ελιχθείς, να προωθήσεις τον εαυτό σου και να διαπραγματευτείς, αν θέλεις η ζωή σου να πάρει την ανιούσα. Και με τον Δία να γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου από τις 30/1, πίστεψέ με, δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να βρεις ευκαιρίες και ανθρώπους που θα σε εκτιμήσουν και δεν θα θέλουν να σε χάσουν από τα μάτια τους.

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου