Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Ιχθύες - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους αθεράπευτα ευαίσθητους Ιχθύες που είναι πάντα δίπλα μας για να μας νιώθουν! Είθε η νέα χρόνια να σας κάνει ακόμα πιο δυνατούς για να ανταπεξέρχεστε σε όλα με τα υπέροχα ροζ γυαλιά σας!

Ο μήνας αρχίζει με… την Αφροδίτη να συνεχίζει να διελαύνει στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου, αυτό της καριέρας. Συναντάς ανθρώπους που συμβάλλουν στην ανέλιξή σου και λαμβάνεις βοήθεια (οικονομική ή ηθική) για θέματα επαγγελματικά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Φίλοι, συνάδελφοι, σχέσεις, οικογένεια, ενδιαφέρονται περισσότερο απ’ όσο νομίζεις για το πλάνο ζωής που σχεδιάζεις και θέλουν να σε στηρίξουν στην επόμενη μεγάλη απόφαση ζωής που θα πάρεις. Ναι, είναι ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που τονίζουν για άλλη μια φορά πόσο μεγάλη είναι η δύναμη του κοινωνικού σου κύκλου στη ζωή σου και στην αίσθηση της ασφάλειας που αποζητάς. Φυσικά και δεν υπάρχει σταθερότητα μέσα σε αυτό τον κύκλο, και φυσικά θα ζήσεις πολλές ανατροπές, λόγω μετακινήσεων και αλλαγών. Αλλά ένα καινούργιο σύνολο ανθρώπων ή μία νέα επαγγελματική συνεργασία μπαίνει τώρα στη ζωή σου και υπόσχεται να αλλάξει το μέλλον σου προς το καλύτερο.

Συνεχίζει με… νέες φιλίες, νέες συνεργασίες, νέους έρωτες. Είναι η Αφροδίτη (8/1) και η Νέα Σελήνη (11/1) στον Αιγόκερω που σε δελεάζουν να μπεις σε νέα χωράφια και να αναμειχθείς με κόσμο που σε θεωρεί μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Κι επειδή μιλάμε για Αιγόκερω, έχεις άραγε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πώς μπορεί κάθε νέα γνωριμία σου να σου φανεί χρήσιμη σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο; Πώς θα επενδύσεις σε χρόνο και χρήμα επάνω σε κάθε νέα πρόταση που σου κάνουν; Ή πώς θα κινηθείς με μέτρο και πειθαρχία σε κάθε νέα συνεργασία;

Και τελειώνει με…  τους μηχανισμούς άμυνάς σου πλήρως ενεργοποιημένους, αφού μέσα στον 12ο οίκο σου ‘φιλοξενείς’ Άρη, Ερμή και Ήλιο. Φοβάσαι αυτούς που σε πλησιάζουν και τις προθέσεις τους, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να αντιδράς επιθετικά. Φυσικά και χρειάζεται να είσαι επιφυλακτικός/-η απέναντι στις προτάσεις των άλλων, αφού υπάρχει πάντα η πιθανότητα να επιστρέψουν άνθρωποι από το παρελθόν που σε άφησαν με πολλά ερωτηματικά φεύγοντας. Όμως ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Διδύμους από τις 30/1 και σε ευνοϊκή όψη με τους παραπάνω πλανήτες και σου υπόσχεται ότι σε όποιον άνθρωπο επιτρέψεις να μπει στην καρδιά σου ή στο σπίτι σου θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα με γενναιοδωρία, ταξίδια, ελπίδες, γνώσεις και μεγάλη υποστήριξη. Μόνο με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 27/1 να εύχεσαι η ευαίσθητη κράση σου να μπορέσει να αντέξει τις συγκινήσεις και να μην εξαντληθεί από τη σωματική και ψυχολογική κόπωση. Φρόντισε το σώμα σου, όσο και την ψυχή σου, και τήρησε ευλαβικά ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου για να αποφύγεις τις σπατάλες χρόνου και ενέργειας.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου