Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Λέων - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους μοναδικούς Λέοντες μας που μας σκλαβώνουν πάντα με τη γενναιοδωρία τους! Είθε η νέα χρόνια να σας φέρει ακόμα περισσότερο έρωτα και διασκέδαση!

Ο μήνας αρχίζει με… δικαιολογίες. Δικαιολογίες για να χαλαρώσεις λίγο από τη δουλειά, για να πεταχτείς λίγο για ψώνια με μία συνάδελφο, για να κεράσεις τον εαυτό σου ένα ωραίο δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο. Είναι η Αφροδίτη στον Τοξότη που σου θυμίζει πόσο σου έχει λείψει η καλή παρέα, η διασκέδαση και η ανεμελιά, και είναι ο έρωτας η πραγματική αιτία που θέλεις να αποδράσεις μέσα από όλα αυτά. Όμως η πραγματικότητα είναι εδώ και σε επαναφέρει κάθε λίγο και λιγάκι στο ‘εδώ και τώρα’. Με Ήλιο, Ερμή και Πλούτωνα σε σύνοδο στον Αιγόκερω, ο τομέας της εργασίας και της υγείας γίνεται κάτι παραπάνω από σημαντικός στη ζωή σου. Αποφασίζεις λοιπόν με λίγη βοήθεια από γνωστούς, φίλους και συγγενείς, να φέρεις τον έλεγχο στη ζωή σου, να ταξινομήσεις τις εκκρεμότητές σου, να φροντίσεις το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση και να βρεις επιτέλους αυτή την πολυπόθητη ηρεμία!

Συνεχίζει με… Αφροδίτη (στις 8/1) και Νέα Σελήνη (στις 11/1) στον Αιγόκερω. Η εργασιακή καθημερινότητα γίνεται πιο ομαλή αλλά ταυτόχρονα και πιο ενδιαφέρουσα. Η τροπή που παίρνουν ορισμένα θέματα δείχνει ότι συνάδελφοι και προϊστάμενοι αρχίζουν να σέβονται τις επιθυμίες σου και να σε στηρίζουν στο να διεκδικήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Αν πάλι είσαι εκτός του εργασιακού στίβου, αυτός ο μήνας συνιστά μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να βρεις μία δουλειά που ταιριάζει στις ικανότητες και τα ταλέντα σου και να μπορέσεις να επαναφέρεις την τάξη στη ζωή σου. Μην ξεχνάς όμως τη σημασία της ισορροπίας στη ζωή σου, και μην αγνοείς τα σημάδια κούρασης ή άγχους που σου δείχνει το σώμα σου. Ξεκίνα ένα νέο πλάνο άσκησης και υγιεινής διατροφής, ελάττωσε τις κακές συνήθειες, και, πίστεψέ με, η απόδοσή σου στην εργασία θα εκτοξευτεί.  

Και τελειώνει με… ματαιώσεις, αφού η Πανσέληνος συμβαίνει στο ζώδιό σου (στις 27/1) και ανατρέπει το σκηνικό στη ζωή σου. Όχι, μην φοβάσαι, δεν πρόκειται για κάποιο μεγάλο δράμα που θα σε ρίξει για άλλη μια φορά στα πατώματα. Είναι όμως μία από κείνες τις περιπτώσεις όπου οι προσδοκίες για τον εαυτό σου ή κάποιον άλλο είναι τόσο μεγάλες, που θέλοντας και μη απογοητεύεσαι. Δες τα πράγματα ως έχουν, λογάριασε τις ανάγκες του Άλλου μαζί με τις δικές σου, και δώσε άλλη μία ευκαιρία στον εαυτό σου, αν και μόνο αν πιστεύεις ότι αυτό που επιθυμείς μπορείς να το αποκτήσεις. Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στις 30/1 και βάζει σε κίνηση έναν μηχανισμό που κοιμόταν εδώ και τέσσερις μήνες: αυτόν της κοινωνικής σου δικτύωσης και των επαγγελματικών σου διεκδικήσεων. Ό,τι κι αν έχασες μέσα σε αυτό το διάστημα (φίλους, δουλειά, έρωτες), τώρα έρχεται ο καιρός να το επανακτήσεις. Αν έχεις πίστη εσύ, έχουν κι όλοι οι άλλοι μαζί σου.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου