Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

2/1/13

Υδροχόος - Ιανουάριος '13


Χρόνια πολλά στους αντισυμβατικούς Υδροχόους μας που δεν θέλουν να βάζουν τη ζωή τους σε καλούπια! Είθε η νέα χρόνια να σας φέρει έναν ανατρεπτικό έρωτα, μία ευφάνταστη καθημερινότητα και πολλές πρωτότυπες ιδέες για να μας συναρπάζετε!

Ο μήνας αρχίζει με… απαγορευμένους έρωτες (τι άλλο;). Πώς αλλιώς να το πω αυτό που συναντάς πιθανούς συνεργάτες και ο νους σου πάει αμέσως στο ερωτικό; (γιατί –είπαμε- δεν υπάρχουν καλούπια και όρια στις σχέσεις). Ναι, μέσα σου μιλάει η Αφροδίτη στον Τοξότη που για τις πρώτες μέρες του μήνα και του χρόνου σε γεμίζει αισιοδοξία, αφού νιώθεις πως ό,τι κι αν συμβεί οι φίλοι σου θα σε συντρέξουν και οι συνεργάτες σου δεν θα σε αφήσουν να αντιμετωπίσεις μόνος σου πιθανές επαγγελματικές προκλήσεις. Από την άλλη, Ερμής και Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 12ο οίκο δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς ήσυχος τα βράδια και σε ταλαιπωρούν με ζητήματα του παρελθόντος που τα άφησες στη μέση ή που θεωρείς ότι τα διαχειρίστηκες λάθος. Οι λύσεις βρίσκονται στους σωστούς υπολογισμούς, στους σωστούς ανθρώπους και στη συγχώρεση. Ό,τι έγινε, έγινε, και τώρα πρέπει να δουλέψεις με το υλικό που έχεις για να ξαναχτίσεις ό,τι επιθυμείς.

Συνεχίζει με… Αφροδίτη (8/1) και Νέα Σελήνη (11/1) στον Αιγόκερω, γεγονός που σημαίνει ότι επιθυμείς διακαώς να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να κάνεις έναν απολογισμό της έως τώρα πορείας σου. Ένας τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι να στρέψεις για λίγο την προσοχή σου από τα δικά σου προβλήματα στις ανησυχίες των άλλων και να τους βοηθήσεις. Δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να οργανώσεις μία ομάδα ανθρώπων που θα συνδράμουν για έναν κοινό σκοπό, κι έτσι θα έρθεις κι εσύ πιο κοντά στην εσωτερική σου γαλήνη. Αν μη τι άλλο, νιώθεις ότι πρέπει να αποσυρθείς για να ανακτήσεις τις δυνάμεις για μία χρονιά άκρως απαιτητική για σένα όπου θέλεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Λίγη ανάπαυλα, λοιπόν, πριν την δυναμική εκκίνηση.

Και τελειώνει με…  τους αεικίνητους Άρη και Ερμή στο ζώδιό σου να σε καθιστούν πιο ετοιμοπόλεμο από ποτέ. Κανείς δεν έχει καταλάβει πόσο πολύ επιθυμείς να θέσεις πάλι τη ζωή σου σε κίνηση μέχρι αυτό το μήνα, όπου όλα γίνονται σε υπερθετικό βαθμό, με πάθος και με ταχύτητα: δικτυώνεσαι, επικοινωνείς, διαπραγματεύεσαι, και -για να κλείσουμε όπως αρχίσαμε- ερωτεύεσαι. Ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία στους Διδύμους κι εσύ βγάζεις την καρδιά σου μέσα από τις ναφθαλίνες και τις αράχνες. Φυσικά και πιο πριν ερωτευόσουν. Η διαφορά όμως είναι ότι τώρα πιστεύεις στον Έρωτα και στη σημασία του στη ζωή σου. Είσαι ξανά διατεθειμένος/-η να δημιουργήσεις και να εκφραστείς πολλαπλώς και ποικιλοτρόπως, είτε αυτό σημαίνει να (ξανα)ερωτευτείς ένα πρόσωπο είτε να (ξανα)αγαπήσεις τη δουλειά σου. Και με την Πανσέληνο στο Λέοντα στις 27/1 πρέπει να κλείσεις όλες τις ανοιχτές υποθέσεις με σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν για να μπορέσεις να δοθείς ολοκληρωτικά σε αυτές που έρχονται.


(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

ΚΡΙΟΣ ΤΑΥΡΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
ΖΥΓΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΙΧΘΥΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου