Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

4/2/13

Αιγόκερως - Φεβρουάριος '13



Ο μήνας αρχίζει με… οικονομικούς διακανονισμούς. Όταν η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος διανύουν τον τομέα των οικονομικών σου, τότε μάλλον αυτό που σε απασχολεί περισσότερο απ’ όλα είναι πώς θα μπορέσεις να δουλέψεις ακόμα περισσότερο, να αποκτήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα, και κατά συνέπεια ακόμα μεγαλύτερο κύρος και αναγνώριση (100% Αιγόκερως, λέμε..). Στ΄ αλήθεια, βέβαια, δεν θα χρειαστεί να κουραστείς πολύ, αφού υπάρχει αρκετή κινητικότητα, πολλές επαφές και πολλές υποσχέσεις για έσοδα και νέες πηγές, που θα ελαφρύνουν για λίγο τον προϋπολογισμό σου. Απόφυγε τις γκρίνιες (έλα τώρα, αφού σ’ αρέσει που όλα κινούνται γύρω από σένα) και τις σπατάλες χάριν εντυπωσιασμού. Με τον Άρη στον 3ο οίκο σου, και μόνο τα λόγια και η πυγμή σου αρκούν για να επιβληθείς και να μαγέψεις το πλήθος γύρω σου. Επένδυσε στην επικοινωνία, τα καθαρά λόγια, νιώσε τις ανάγκες των άλλων και μίλα στην καρδιά όσων σε ενδιαφέρουν. Στοίχημα ότι θα σε ακούσουν.

Συνεχίζει με… κύμα αυτοπεποίθησης. Το να χτίζεις το προφίλ σου πάνω σε γνώσεις και δεξιότητες που κόπιασες για να αποκτήσεις είναι κάτι εξαιρετικά τονωτικό αυτή την περίοδο, όπου όλα μπορεί να ανατραπούν μέσα στο επόμενο λεπτό και μάλιστα στα θεμέλια της προσωπικής σου ζωής. Τώρα λοιπόν με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (10/2) μπορείς είτε να προωθήσεις αυτή τη γνώση και την εμπειρία σου και να ανταμειφθείς αναλόγως γι΄ αυτή (προαγωγές, bonus), είτε να βρεις μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα που θα ενισχύσει την τσέπη σου, αλλά και το ηθικό σου. Από τις 18/2 ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και σου δίνει την ευκαιρία να προσαρμοστείς (μέχρι αρχές Ιουλίου) στο επαγγελματικό περιβάλλον που εντάχθηκες πρόσφατα, στους κοινωνικούς κύκλους που θέλεις να καθιερωθείς και στη νέα τροπή που έχουν πάρει τώρα τα μελλοντικά σου σχέδια. Δεν είναι ώρα για μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές καριέρας. Είναι όμως ώρα για να κρίνεις αν επέλεξες σωστά το πλάνο ζωής που σου ταιριάζει και αν μέχρι τώρα βάδισες μέσα ή έξω από αυτό.

Και τελειώνει με… τις μηχανές στο φουλ. Με έξι πλανήτες στον οίκο της επικοινωνίας και των επαφών με τον στενό σου περίγυρο, καταλαβαίνεις ότι οι απαιτήσεις σε καθημερινές αποφάσεις και σε άμεση επικοινωνία θα είναι αρκετά μεγάλες. Ακόμα κι αν τα τηλέφωνα δεν σταματούν να χτυπούν κι εσύ πρέπει να βρίσκεσαι σε δύο και τρία σημεία ταυτόχρονα, δεν θα πρέπει να ξεχνάς τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος στις 23/2 και επαναλαμβάνει μέσα στο κεφάλι σου την ίδια λέξη ξανά και ξανά: προ-τε-ραι-ό-τη-τες. Ναι, πρέπει να αποφασίσεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα τώρα: φίλοι, σχέση, δουλειά, χρήμα, σπουδές. Όταν το βρεις, εστίασε σε αυτό και δώσε του την προσοχή σου. Γιατί στις 25/2 η Πανσέληνος στην Παρθένο δοκιμάζει την πίστη σου και τα πιστεύω σου, και σου θέτει ένα απλό, αλλά βασανιστικό ερώτημα: Ενώ όλα αυτά απαιτούσαν την προσοχή σου στο εδώ και τώρα, τι έκανες εσύ για να εξασφαλίσεις το αύριο; 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου