Μέσα από την ψυχή και τ' άστρα...

4/2/13

Υδροχόος - Φεβρουάριος '13



Ο μήνας αρχίζει με… αισιοδοξία. Στο ζώδιό σου βρίσκεται αυτή την περίοδο Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να γοητεύσεις όποιον κρίνεις εσύ ότι θέλεις στη ζωή σου και όποιον του επιτρέψεις να γίνει η αφορμή για να χαμογελάς χωρίς λόγο. Ερωτεύσιμος/-η, ανανεωμένος/-η, πειστικός/-η και με αυτοπεποίθηση: αυτές είναι ιδιότητες που δεν μπορείς να τις αναλώσεις μόνο σε περιστασιακές γνωριμίες και σε φλερτ. Με αυτό το δυναμικό μπορείς να κυνηγήσεις ακόμα και μία νέα εργασία, μία προαγωγή, ή ακόμα και την αναγνώριση που σου είχαν στερήσει τόσο καιρό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές σου. Το δέκα το καλό σε αυτή την παρτίδα είναι ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σου, που δεν αφήνει κανέναν να σου πάρει την πρώτη θέση και τα προνόμια που σου ανήκουν, και σε βοηθάει να κινηθείς βιαστικά (ελπίζω όχι και παρορμητικά) σε επενδύσεις, αγορές και συμφωνίες προς όφελός σου.

Συνεχίζει με… νέα ροή ενέργειας. Είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (στις 10/2) που σου προσφέρει την τιμητική θέση και σε βοηθάει να αποκτήσεις μία νέα ματιά στα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και τις εξελίξεις στη ζωή σου. Αν έχεις σκεφτεί να αλλάξεις προσωπικές συνήθειες και στόχους, τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να τους προωθήσεις. Αυτή τη φορά όμως βάζεις ενεργά τον εαυτό σου μέσα στις σχέσεις σου με τους άλλους και αποφασίζεις εσύ ποια θα είναι η επόμενη κίνηση στην κοινή σας πορεία. Από την άλλη, ο Κρόνος στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σου εδώ και τέσσερις μήνες, γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και πατάει το κουμπί της παύσης: τι επαγγελματικές επιλογές έκανες σε αυτό το διάστημα; Θα συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο; Πόση πίεση θα αντέξεις από εργασία και σχέσεις; Πώς προσαρμόστηκε η προσωπική σου ζωή στα νέα δεδομένα; Ναι, στο διάστημα μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα πρέπει όχι μόνο να έχεις δώσει σοβαρή απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις και τις βαθιές αλλαγές που θα συμβούν μετά από αυτό. 

Και τελειώνει με…  οικονομικές απαιτήσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου (από τις 26/2) μπορεί να συνοδεύεται από την ανάγκη για καταναλωτισμό, διασκέδαση και γενικά ανακύκλωση χρημάτων (κερδίζεις περισσότερα για να ξοδεύεις περισσότερα). Όμως, ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μέσα στον ίδιο οίκο από τις 23/2 προμηνύει μάλλον οικονομικά μπλεξίματα, πιθανότητα εξαπάτησης, βιαστικές αγορές και λανθασμένες επενδύσεις. Με συνολικά έξι πλανήτες στους Ιχθύες, μπορεί να μην είναι σώφρον να κινηθείς απερίσκεπτα για τις επόμενες επαγγελματικές και οικονομικές σου αποφάσεις. Γιατί με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 25/2, οι πιθανότητες να χρωστάς είναι πολύ περισσότερες από το να ωφεληθείς. Και ξέρω πολύ καλά πόσο σιχαίνεσαι να εξαρτάσαι από τους άλλους για να σε σώσουν. 

(Το άρθρο αυτό πρωτοδημοσιεύτηκε στο www.stardome.gr, το μεγαλύτερο αστρολογικό community στην Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου